Da´n före da´n...

                       

Snart är det jul! Det som är tradigt nu i juletid är att julen går över så fort. Man hinner knappt njuta innan allt är över. Men det gäller väl att njuta av stunden fullt ut!

Pepparkakshuset är färdigt, klapparna inslagna o snögubbarna står redo att öppna juledörren. I eftermiddag ska köttbullarna rullas o skinkan griljeras. Till kvällens uppesittarkväll har faktiskt bingolotter köpts. Det var flera år sen vi spelade. Lite glögg o julgodis blir det oxå. Vi smygstartade julfirandet igår med en liten julgodisskål. Det var fantastiskt gott!

Imorgon bär det av till syrran där vi firar jul med min familj. Lagom till Kalle har vi tagit för oss av alla goda kakor, julgodiset o frukten. Framåt eftermiddagen knackar tomten på dörren o barnaögon gnista o glimma. När klappöppningen är till ända avnjutes julbordet med god aptit. Ljudnivån lär vara på topp med 8 traggiga vuxna, 5 busiga barn o 2 vilda vovvar! Öronproppar måste packas ner, helst redan idag! Tinitusen blir inte nådig på juldagen annars!

På juldagen ska maken jobba till 16 sen är det julfirande hos svärföräldrarna. Julbord, godis o julklappar. Känns lite lyxigt med två julaftnar!

Från oss alla till er alla: En riktigt GOD JUL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback