Ett nytt år är på g!

Nu känns det i luften - 2007 är snart här. Jag gillar hela konceptet med avslut o nya börjor. Man får chansen att starta om på ny kula. Göra något bättre, på nytt sätt. Summa summarium har detta året varit väldigt produktivt för vår familj! Nytt barn, nytt företag, renovering, nya vanor o framförallt  den egna utvecklingen. Känns som jag hittat mig själv, den jag verkligen är. Nu strävar jag mot den jag vill vara o är på god väg.

Nyårsförberedelserna är i full gång! Jag har planerat menyn, varit o handlat, fixat nyårskläder. Det blir en lång svart klänning med en svart lång fotsid enknappsknäppt kofta eller vad man kan säga. Svarta pumps o långt halsband i svart o guld o guldringar i öronen. Det blir nog grannt. Lägger inte ner så mkt pengar på årets stass eftersom mitt nyårlöfte är att fortsätta på samma hårda linje som jag gjorde innan jul. Meningen är ju att jag ska köpa mindre kläder till nästa nyår =)

Årets dukning blir jättefin. Lägger in bilder på den när den är klar. Det blir linneduk o linne servetter (som vi fick i bröllopspresent), rosor o ljus. Färgtemat är beiget o silver. Enkelt, stilrent o fräst - precis min stil!

Ha en upplevelserik nyårsafton! Gott nytt år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback