Frusen idag!

Nu är det verkligen höst i luften. Tycker det är kallt även inne. Har varit ute på två cykelrundor idag, först lämning och sen hämtning på dagis. Skönt att cykla, särskilt när vi har cykelkärra.

Maken kommer hem tidigt idag, han började redan 5. Vi stoppar i barnen lite kvällsmat och sen lämnar vi ner dem till farmor och farfar. Det ska sova där i natt och vara där hela dagen i morgon. Jag ska hjälpa min man att inventera butiken så vi börjar 5 och håller på hela dagen. Ska åka hem vid 15 för att ta en snabbdusch och sen vidare till kiropraktikern. Så himla gött!!!

Pratade med en kompis i fredags och hon hade gått ner 10 kilo över sommaren genom att bara äta en portion och äta lite gottis när hon blev riktigt sugen. Hon har promenerat några gånger i veckan. Känns väldigt inspirerande. Det är ju inte att hålla diet utan att förändra sina vanor. Jag har hållt på med enportions-beslutet i en vecka nu och det funkar väldigt bra. Igår tog jag beslut om att äta lördagsgodis. Känns kravlöst och enkelt. Helt min melodi!

Jag och barnen ska ta ett långt varmt bad och leka vattenlek en stund. Simma lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback