Nu är det sommar och nu e det sol...

Visst är det rent ljuvligt när solen skiner???? Jag blir så glad och allt blir mycket roligare! I lördagskväll klockan 23.06 kom mitt kusinbarn till världen. En söt liten?! kille på 4380 g och 57 cm lång. Jo, det är sant, 57 cm. Till saken hör att min kusin är en liten tjej på sisådär 152 cm eller något. Att lille Alex fick plats därinne är ett under. Grattis gumman! Bra jobbat!

Sommaren har varit bra. Lite blöt men det har inte gjort så mycket eftersom det går att måla fönster under tak mä! Snickaren har varit här ett par gånger så nu börjar det färdiga huset träda fram. Där är lite kvar men hösten är lång. Den 18 augusti är det dax för bröllopsupptädet. Vi har övat lite grann men ska köra på några gånger till. Är faktiskt riktigt nervös men när vi repar låter det stundtals som olika halleluja-moments. Det ska bli fruktansvärt kul att få göra en sådan här grej. Vi kanske startar en wedding-singer-trio?! Jag, syrran och hennes kille på turné genom Sverige! Mohahaha!!! Det hade ju varit något!

Nu ska jag slänga mig i solstolen en sista runda innan tacosmiddagen ikväll. Pass på o njut av solen!

Kommentarer
Postat av: lilla anna

Åh vad roligt för kusinen... men det var ju ingen liten bebis direkt. Syster är 18+ idag... och ingenting verkar hända. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback