Gick inte riktigt som jag ville...

I morse visade vågen tradigheter. 0.2 kg plus. Det är ju inte mycket men tradigt i alla fall. Men detta medför något positivt. Nu är jag sporrad igen. Nu är det dax att lägga i en högre växel. Förr eller senare når jag ju en platå i minskningen o det har hänt nu. Jag ska fortsätta mina 10 000 steg men ska dra ner på portionsstorleken o inte ta om. Detta kommer säkert att ge resultat, får jag hoppas.

Idag är det meningen att jag ska gå på föräldragruppen på BVC men stortjejen ser helt färdig ut o säger att hon har ont i huvudet. Nu på morgonen har hon haft ont i magen, sen har hon varit hungrig. Även när hon har ätit har hon varit hungrig. Vet inte vad jag ska tro. Är det magsjuka på G eller? Jag får väl vänta o se vad som händer. Nu verkar telefonen ha lagt av mä...Nåt mer trevligt som ska inträffa denna ljuvliga morgon?

Kommentarer
Postat av: nollan

Jag vet att det är tufft att komma till en platå, men den paserar du snart och då flyter det på igen. Du vet var jag finns om du vill. Hoppas stora tjejen kan gå till dagis imorgon så vi kan rasta vagnarna.
Kram

2007-01-29 @ 12:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback