Äntligen tillbaks!

Det var ett tag sen jag var här. Har hänt mycket sen sist. Vår hund har varit jättesjuk och legat inlagd på djursjukhus två gånger. De konstaterade att han har båda fästingsjukdomarna borelia och erlichias. Han går fortfarande på medicin men är betydligt bättre. Skönt! Jag har bara en dag kvar på jobbet sen är jag föräldraledig igen till siste september. Inte alls dumt, samtidigt som det varit jätteskönt att få komma ut i arbetslivet en runda. Vi har fortsatt renoveringen på huset och fönsterna har börjat anta en vit nyans. Heja, slippa 80-talsbrunt! Snickaren kommer i dagarna och byter vindskivor och fixar lite här inne. Sen har vi köpt ny bil. Vi har växt ur vår Hundai Matrix och in i en en Volkswagen Passat 1,8T Variant Topline. Årsmodell -04, svartmetallic och supersnygg. Hämtar den på tisdag, weeee! I måndags började jag min 4-veckorsutmaning "Platt mage på 4 veckor". Inte för att jag tror att det kommer och funka på min tvågraviditetersmage men lite förbättring hoppas jag på i alla fall. Så i stort sett rullar livet på som vanligt.

Vi var bjudna på vår kompis C:s 30-årsfest igår. Vi var på en hästgård där de anordnade islandshäst-turridning. Kompisen M var oxå där med sin sambo och barn. Killarna började rida i nybörjargruppen och de var jätteduktiga. Sen var det vår tur i den lite mer vana gruppen. Hur jag hamnade där är ett mysterium. Min riderfarenhet sträcker sig till ett par ggr i 10-års åldern och någon gång under gymnasiet. Alltså inte mycket. Men det gick faktiskt bra trots min nervositet. Tölten blev skumpig men jag satt kvar hela vägen, alltid något! Turen tog ca 40-45 min och efteråt blev det grillspett, pastasallad, grönsallad, chokladefterrätt, tårta och kaffe. Ungarna fick oxå prova på att rida och min stora flicka red för första gången. Hon var så stolt när hon satt på hästryggen! En riktigt mysig familjekväll!

Nu ska jag jaga rätt på min 9-månaderstjej som kryper runt i huset i raketfart och stoppar allt olämpligt i munnen! Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback