Sista jobbedagen!

Det känns faktiskt skönt att det snart är över - för den här gången. Jag har lärt upp mig och vet vad som väntar när jag börjar jobba "på riktigt" i oktober. Det har varit apkul att få använda hjärnan som en vanlig vuxen igen. Nu ska jag njuta av ledigheten tillsammans med mina barn, min man och vår vovve.

I morgon är det dax! Vi ska hämta vår bil! Det ska bli en fröjd att slippa plocka ner vagnen i molekyler och stuva in lite här och var i bilen, för att hunden oxå ska få plats. Ett problem kvarstår dock; att jag måste lära mig köra stooor bil. Ah, det fixar sig! Kul ska det i alla fall bli att få plats med familjen utan besvär.

Måndag i dag = vägning! Första veckan med "Platt magen på 4 v"-utmaningen har gett resultat. Har gått ner 1,4 kg! Inte illa! Veckan har gått riktigt bra fast det varit 30-årsfest, bilbingo igår med fika och en massa godisbegär (har klarat att stå emot!) Sammanlagt blir det 28.3 kg sen förlossningen i slutet av augusti. Sen efter förlossningen är det 21.6 kg. Känns bra det oxå. Nu börjar jag kunna känna segerns sötma, har bara runt 6-7 kg kvar till målet. Kan knappt fatta att jag som är så lat har åstadkommit detta. Kan det vara våra lååångpromenixer, M? Mycket möjligt tror jag.

Nu nanar min minsta och min stora leker så fint med dockorna, visst är det underbart! Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: nollan

Ja man kan ju alltid hoppas att dom gjort "lite" nytta. Vi ses på lördag.
Kram

2007-06-06 @ 20:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback