Första dagen som 30-åring!

Gårdagens födelsedag blev alldeles underbar. Jag vaknade vid 5.30 helt klarvaken. Jag tassade ner och hämtade tidningen. Gjorde välling till lillan och smög upp och lade mig igen. När vi vaknat var det dax för skönsång och frukost på sängen. Väldigt smarrigt för jag var vrålhungrig. Jag fick ett fint armband som min 4-åring pärlat, en bok, en kartong chokladhjärtan och ett fint kort. Min man riggade TV och DVD i sovrummet och vi avnjöt en feel-goodfilm med frukost i sängen - hela familjen.

Sen var det dags att inhandla mat, vin och andra pix till kvällens middagsbjudning. "Du måste vara hemma till 10.30 för då kommer M" (min kompis)sa min man. Ok, sagt och gjort. M och hennes barn kom och grattade med ett gigantiskt födelsedagskort och en röd, fin vattenflaska med mitt namn på. När vi som bäst stog i köket plingade det på dörren. Jag öppnade och kände igen kille utanför. Han jobbar i en inrednings/möbelbutik i byn med ofantligt vackra saker i. Jag följde med ut i lastbilen och fick se tre stora paket och ett platt stort paket. Nör poletten trillat ner insåg jag att min man hade köpt ett massivt ekbord med sex skinnklädda stolar till mig. Helt chockad, kan man lugnt säga.

Det blev lite merjobb under dagen eftersom min man och min kompis M började montera ihop möblemanget och då var jag ju tvungen att ändra om på allt annat. Det gamla möblemanget blev köksmöbler och saker och pinaler flyttades huller om buller. Ungefär vid 16.30 efter att  M och barnen kört hem (Tack för all hjälp!!!) hade jag ännu inte börjat på den hemmagjorda potatissalladen. Kycklingen hade jag hunnit med under dagen. Effektivitet är mitt andranamn så när gästerna kom vid 18 var jag barnen, maken, maten och städningen klara. Inte illa. Jag fick vackra blommor, stora härliga vinkupor och vas med ljus och stenar. Eftersom bordet kostade en hel del hade min man, min familj och min släkt lagt ihop. Tack allesamman! Jag blev jätte glad! Kvällen blev mysig och avslappnad. Maten var god och gästerna roade sig. 

I dag har jag flyttat rundor på saker och inrett i full galopp. Nu är jag jättenöjd. Det är precis så här jag vill ha det: image76

Kommentarer
Postat av: nollan

Det blir lite lättare att damma i hyllan som den är nu jämfört med igår. :)
Det blev jättefint, men var har du gömt allt som var i hyllan innan???
Kram

2007-05-01 @ 21:05:44
Postat av: Malin

Jag har stuvat om lite i köket. Allt gick in faktiskt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback