Jobbedax igen!

Vilken otroligt betungande vecka. Jobbar hela 4 timmar och det sker i em. Det är apkul att göra något annat! Har precis avnjutit en fiberhavregrynsfrukost med mjölk och lättsockrad sylt. Till detta en balja kaffe, mumsigt värre. Är inne på rätt spår igen, äter nyttigt och motionerar. Ska ju ner några kilo till, närmare bestämt 11,2 kg. Får se var jag landar och vid vilken vikt jag trivs.

Tog tag i saken och klippte min och stora tjejens lugg i går. Blev faktiskt bra. Var nere hos svärföräldrarna oxå en runda. Vi satt och åt piggelin och solade. Körde inom den fina inredningbutiken där min man köpte matsalsmöblemanget och hittade något att ha på bordet:
image78 Man tager vad man haver, sa Kajsa Varg, så jag la i lite bollar i olika material. Tanken är att där ska bo en växt och att jag ska lägga stenar runt den. Gillar verkligen inköpet, den satt som en smäck. Jag piffade till en relativt tom vägg oxå:
image79 Bilden blev lite konstig, hyllan ser sned ut men det är din inte i verkligheten. Inte så mycket i alla fall ; ) Ska till Ikea snart så jag får se vad mer som ska kompletteras för perfektion.

I morgon är det dagisdags (första och enda dagen denna vecka) och jag blev inbjuden på fika hos grannen i morgon fm. Alltid kul med nya bekantskaper. På lördag kommer min
Anna och vi ska fika och mysa. Det är ju inte så ofta vi ses men det blir ack så trevligt när vi väl gör det! Nu somnade lillan så jag ska passa på att hoppa i duschen! Ha det gutt, Charlutt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback