Ny vecka - nya tag!

Efter en fullständigt underbar helg är det ny vecka igen. När Anna åkt i lördags kom syrran och mamma. De var barnvakt åt min andra systers två största barn. Vi slängde ihop en sallad med oliver, fetaost, mager ost, avokado, majs, paprika, sallad, tomat, gurka och lökdippa. Ungarna åt tacos med mjuka tortillabröd så vi la lite köttfärs i salladen oxå. Det var så erbarmligt gott så jag stod nästan inte ut. Mums! Efteråt smaffade de andra på ostbågar, godis och glass men jag kunde stå emot. Jag och syrran stängde in oss en stund under kvällen. Jag har nämligen börjat ta sånglektioner hos henne. Mycket kul och lärorikt. Vet inte om det låter något vidare men det är ju hela poängen. Förhoppningsvis blir jag bättre!

Igår var vi vid havet och hjälpte svärföräldrarna att sätta upp förtältet till deras husvagn. Vi solade, plockade och åt flintastek och sallad. Väligt smarrigt! På hemvägen bestämde vi oss för kebab. Jag åt halva och sparade resten till lunch idag, perfekt!
 
Vägning idag...Vågen hade inte rört sig ur fläcken för den visade exakt samma som förra måndagen. Lite trist men det är bara att lägga in en högre växel nu. Jag ska gå långrundan tisdag och torsdag när stora tjejen är på dagis. Ska du mä gå då, M? Hoppas det. Idag blir det arbete för min del. Så dagens promenad blir 50 min lång. Alltid något. Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt och sen hoppa in i duschen. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: nollan

Givetvis ska jag gå,:) träffas vid dagis. G hänger nog oxå med.

Kram

2007-05-07 @ 11:05:27
Postat av: Malin

Ok! Ses imorgon då! O i tid eller? Ska göra mitt yttersta... Kram

Postat av: nollan

tja eller vi säger "ungefär" ,som vanligt så blir det nog bra :)

2007-05-07 @ 19:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback