Brunchen avklarad!

Min pappa var här nu på morgonen. Han hade lite väntetid i sitt jobb så han kom på brunch. Med sig hade han en elektriker som var o kollade på badrummet. Snart är det färdigt!!! Ska måla taklister och få upp dem i helgen så att elektrikern kan komma så fort som möjligt. Han ska bli pappa om 14 dagar...Hoppas han hinner innan!

Jag börjar få smått panik nu över tvättmaskinen så jag ringde för att höra hur det går. Damen som svarade tittade på servicepapperna och kunde konstatera att LG står för kostnaderna!!! Om hon nu tolkat papperna rätt vill säga... Motorn har kommit och nu väntar de bara på den andra delen. Hon ska undersöka varför det tar tid. Härligt! Snart ska jag tvätta igen och jag ska njuta av varje maskin... eller kanske inte =)

Maken kommer snart hem och då ska jag åka upp och jobba till 19 för första gången. Det kommer nog gå bra, vi kommer att vara två som jobbar. Det är ett måste eftersom de flesta kommer in runt 18 en fredagkväll för att hyra helgens filmer och köpa lämpligt tilltugg. Det bästa är att komma hem till dukat bord och pyjamasklädda barn. Inte alls dumt att byta arbetsuppgifter ibland.

Vi funderar febrilt över hur vi ska lägga upp våra nya arbetstider med start på måndag. Jag kanske ska börja jobba alla dagar i veckan och sluta tidigare på eftermiddagen istället. Vi får ta helgen till att pussla ihop dagistider, hämtningar, lämningar, cykelturer och returer, arbetstider och vem som ska ha bilen och när. Mycket att tänka på när man bara har en bil...

I morgon ska vi ha en "efterjul-träff" hos svärföräldrarna med god mat och ännu godare dricka. Kul med jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback