Ja, då var det dags igen...

med bloggandet menar jag. Det är ju väldigt länge sedan jag var här. Mycket har hänt men nu är jag tillbaka...får se hur ofta jag hinner blogga framöver.

Jobbar som butikschef i en klädbutik i grannstaden och trivs ypperligt. Det blir cirkus 32 tim i veckan men energimässigt känns det som 45 tim. Kul men krävande jobba. Syrran ska komma o jobba hos oss i sommar! Skitkul!

Annars flyter allt på. Tjejerna växer och blir stora. Min äldsta fyller 6 år den 16 april och börjar F-klassen i augusti. Hon vet inte alltid hur hon ska hantera sitt nya stora jag. Minstingen är värsta trotsmonstret men underbart söt ändå! Tiden går men det är tur att man själv inte blir äldre ;)

Min underbara make och jag har det härligt tillsammans. Det blir 14 års jubiléum på valborg. Fasen, det är ju skitlänge!!! Han är lika fin som då! Lite smalare har han blivit nu efter nyår sen vi lade om kosten. Hela 14 kg! Duktig där!

Den 4 januari började vi äta GI-kost och det funkar bra. Jag mår mycket bättre på denna kost eftersom jag inte får hjärtklappning av sockret. Jag har gått ner sisådär 9 kg än så länge. Min kära kusin och hennes sambo var här i lördags och vi  hade supertrevligt med mat och dryck. Det sistnämnda blev en hel del, så kepsen gjorde lite ont dagen efter. Vi snackade om den bloggen vi följer
Vägen från 137 kg och våra gäster blev supersugna på att prova. Så där är vi nu, uppdatering kommer att ske kontinuerligt.

Nu ska jag plocka fram kläder till morgondagens påskakärring!

Kramelikram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback