Oj, vilket kaos!

Det var ju inte lekstuga i paketet vi hämtade ut, utan en form av hopp-lekborg. Jaha, vad gör vi då? L öppnade sina paket som sig bör och tillslut fick vi ju förklara att det inte var detta som var beställt. I ett försök att ordna en bra present till henne slutade jag tidigare och tog med L och min man till H-holm. Lillasyster fick vara hos Farmor och farfar. Vi jagade vanliga lekstugor men hittade inget vi gillade. Vi gick in på Maxi och sa till L att hon för en gång skull får välja vad hon ville i affären. Ögonen blev rätt stora ska ni tro. Hon gick många rundor innan hon bestämde sig för en Barie med hundar som kunde hoppa. Det fanns roliga grejer med som hundarna kunde leka på. Hon blev supernöjd!

När vi kom hem pumpade vi upp borgen. I morse fick tjejerna  den som överraskning eftersom de sov när vi pumpade. Mycket uppskattat!

Har hunnit med en hel del på jobbet idag. Skönt! I morgon är det kalas för de närmaste. Så tidigt i morgon bitti kör jag och L ner och handlar till kalaset och sen är det bakning för hela slanten. Ska bli mysigt att träffa alla igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback