Söndagskväll

I morse hoppade vi i kläderna och stack ner på outletten som vår by ordnar en gång om året. Massor av företag vräker bort saker för en spottstyver. Det som fick följa med hem var en ekhylla till hallen och ett ekskåp som tv:n ska stå på.  Snyggt som snus!

Sen var det plurrdags för alles i la familia. Kallt som s... i vannet men man vande sig rätt snabbt. När vi torkat oss var det dags för fika med diblomutdelning och simmärkesinhandling. L hade klarat sitt första simmärke, doppingen! Kan ni tänka er, jag lyckade att INTE fälla någon tår när hon gick fram och tog emot diplomet. Annars är jag en riktig softis som snyftar till vackra filmer och rörande historier. Ja, ok då, till nyheterna och bolibompa mä... Det finns så mycket fint och sorgligt...

Min man har varit som en superiller idag, Han har skruvat ihop de nya möblerna och min nya cross-trainer. Sen förberedde han middagen och gick ut med hunden. Han är så go, min make. Det är tur att jag har honom!

Kollar nu på Nip/tuck... konstigt, äckligt program egentligen. Har aldrig riktigt förstått det. Nej, tacka vet jag Arga-snickarens överläpp. Den är något i hästväg...på riktigt alltså. I ett av hans program skulle han lyfta en tung järnspis och av ansträngningen lyfte han överläppen jättehögt. Jag har inte skrattat så mycket sen "Pär va´ liden".

Ha nu en go natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback