I solstolen

Äntligen lite sol igen. Jag har längtat järnet. Fick underbar frukost på sängen och morsdags-present i morse. Ett par jättefina sandaler med paljetter och pärlor "så du kan vara snygg på jobbet utan att förstöra dina fötter och din rygg". Han är omtänksam han!

Min kompis M var här i förmiddes för att hämta kassen med kläder jag köpt åt henne på min utförsäljning, bra med hemleverans!!! Min man kom med den briljanta idén att vi skulle ta våra cyklar och småtöserna och cykla sjön runt. O han skulle passa de stora barnen. Sagt och gjort. Tjejerna njöt förfullt av att rulla genom sommarskogen och kolla in alla hästar, kor och en och annan tupp. Vi hade en bananpaus med kissning och en vattenpaus men annars cyklade vi effektivt i 1,5 timme. Måste jag säga att jag var trött när jag steg inom dörren sen?

I kväll kommer mam och pap. Med sig har de Em och Haj, mina syskon. Vi ska grille körv och njuta av den ljumma kvällen. I morgon blir det arbete på min lediga måndag. Så kan det gå när kollegans barn är sjukt. Istället blir det en ledig torsdag denna vecka.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja det var en härlig runda. Det får vi göra om snart med eller utan barn. Vi kan väl höras imorgon ang lunchen. Jag tror jag har 13-14.

Kram

2009-05-31 @ 18:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback