Modeshow o cirkus - ja, inte samtidigt då!

Jobbade idag. Det är inte så kul att jobba lördagar men det funkar. Jag har förberett modeshowen som går av stapeln nästa lördag. Butiken har sex modeller som representerar oss. Det är två andra butiker med i uppvisningen på torget under festivalliknande former. Detta ska bli superspännande! Jag tillbringade min arbetstid idag att finurla ut fem ombyte vardera till tre av modellerna. De ska träffas hemma hos mig i morgon och prova kläderna. Skitkul att mina systrar och svåger ställer upp! Trodde inte de vill men jodå! Svågern fick sex ombyte eftersom vi bara har en kille. Förstå mitt huvudbry... det ska vara snyggt, passa modellernas färger, trendrätt och det ska finnas flera kvar i butiken av plagget så att kunderna som kollat kan gå in och köpa det. Dessutom hann jag plocka ihop häften av de resterande modellernas ombyte. 

Det är en del pusslande. Jag ska ha fem modeller på scen samtidigt och första akten har tre ombyte. Färgerna på modellernas outfit ska matcha varandra i varje ombyte. Modellerna ska gå ungefär lika många gånger var. Ingen orättvisa här inte! Grand final ska vara skitsnygg och festlig... Oh my g....

Efter jobbet gick vi direkt bort till ängen här brevid. Cirkusen hade kommit till stan! Biljettpriset är hutlöst!!! Fasen inte klokt vad det är dyrt. Men nu har vi i alla fall varit där och nu lär det dröja till nästa gång. Det var mysigt att få sitta där med familjen och njuta av mycket bra underhållning och fina djur. Fan, vad kameler är stora in real life! Popcorn och annat cirkusigt inhandlades och barnen är supernöjda!

Nu har jag slått ner bakdelen långt ner, nästan för långt ner, i soffan. Ett glas rött på det och kvällen verkar lovande! I morgon kommer min familj och grattar lillan som fått skjuta upp sitt kalas pga sjukdom. Nu äntligen är det dax, tycker hon. 

Have a nice saturday night live!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback