Kanske roligare här?

Tada! Dagens julpyssel är klart. Plastgranen är uppsatt med kulor i rött o guld! Tomtarna letade sig upp ur vrårna igår o väntar nu in julen!

Sugen på att läsa min gamla blogg? http://lomo1977.spaces.live.com Här kan du läsa om bebisprat, mode, vikt o en o annan djup tanke.

Imorgon är det dax för pepparkaksbak med en väninna o hennes barn. Sen blir det nog inslagning av inköpta klappar. Ska ömt o varsamt läggas under granen. Är det inte mysigt så säg! Särskilt nu när jag har mina två fina flickor att mysa med! Får väl snart börja planera för nyårsfesten. Nån som sitter på ett smarrigt kycklingrecept får gärna dela med sig!

Ett fruktanskvärt sug efter sött, salt, fett (ja, vad som helst bara det är onyttigt) slog mig o min man M i går som en träpåk utan vadd. Kebab? Chokladkartongen därnere? Ingenting? Efter het debatt enades vi om popcorn med extra salt o smör på. Mmmm.... mumsigt! Jag har faktiskt klarat av att leva efter min framtidplan sen i början av november. Slutade med glass, läsk, godis o kakor lite pö om pö. Funkar jättebra. För två veckor sen slutade jag med det sista o registrerade mig samtidigt på http://www.tappa.se/. Jag fick en stegräknare med o har sedan dess plöjt 8.5 mil. Utsalget blir det 10 000 steg om dagen. Är supernöjd! Imorgon är det vägning igen. Känns som om veckan varit bra. Jag har gått ner 18-19 kg sen BB i slutet av augusti. Ska ner 18-19 kg till men det är ingen brådska med det. Huvudsaken jag mår bra i realtid o fixar vardagen så kommer det andra på köpet.

Jag antar att jag återkommer med vågresultatet imorgon. Ha en mysig 3:de advent!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej gumman!
Nu kan man skriva kommentar utan att behöva logga in :) Tack för mms-julkortet, gud vad Moa har blivit stor... åh så söta är de båda två. Stor kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback