På banan igen!

Jag var hemma fyra dagar förra veckan eftersom tjejerna hade ögoninflammation. Det var faktiskt skönt att hinna med huset lite grann. För tid har jag inte så mycket över nu när jag jobbar. Det är fortfarande lika roligt att jobba! Trivs, trivs och trivs!

Barnen hade studiedag i måndags så jag tog en föräldradag. Stora tjejen var hos tandläkaren först (hon var superduktig!) och sen tog vi tåget och gick på IKEA. Min syster har lov och är hemma denna vecka så hon hängde på. Vi hade jättemysigt. Vi avslutade dagen hemma hos oss och åt hämtmat. Syrrans kille kom oxå och smaffade en stund. Jag tog en kycklingsallad, smärrigt!

I lördags var vi på dop. Min kusins son döptes och jag och min man var faddrar. Cermonin var fin och enkel. Lillebroren var jättesnäll hela tiden, puh! Sen blev det smörgåstårta och glass. Inte tillsammans dock - det hade inte varit någon hit.

Det går bra med mitt viktprojekt. Jag tappade yttreliggare 1kg i måndags, totalt 4,4 kg. Nu är det bara 10,6 kg kvar! Jag är på rätt bana!

Nu blir det dammsugning av golv som är fulla med ny-badad-hund-to. Det ligger i drivor så barnen ser ut som små isbjörnar =) Kanske inte riktigt men nästa. Sen är det dags för fika hos väninnan innan kiropraktikerbesök. Baj-baj!

VAB idag!

Är hemma med tjejerna idag. Storan har fått ögoninflammation. Sådär kul för henne. Hon ser ut som en boxare efter en hård match, stackaren. Jag lovade att återkomma om helgens bravader. Vi hade verkligen skitkul! Tjejen vi var hembjudna till hade fixat sillamacka, kycklinggryta och varma bär med glass. Välkomstdrink och vin till maten. Allt var väldigt smarrigt och sällskapet likaså. Vi var tre från samma klass, en lillasyster och två mammakompisar. En lagom blandning. Jag smakade en likör som hette Baja Päron, kul namn och gottgott. Vi spelade singstar senare på kvällen. Vi sjöng så vi blev hesa. Tur att hennes hus ligger i skogen annars hade nog grannarna klagat =) Vid 02 ringde jag pappsen och vid 03 var jag hemma i tryggt förvar. Jag trodde att dagen efter skulle bli mindre kul med tanke på att det blev en del vin men jag var bara lite trött. Jag är ju inte så van att vara ute och slarva halva natten!


Det går framåt med viktklubbandet. Jag skrev in mig i början av oktober och har tappat 3,4 kg. Nu är det bara 11,6 kg kvar. Jehhaaa!!! Någon som vill slänga in lite hejarop på vägen? Det är väldigt välkommet!!!


Inte mycket tid över...

...för bloggande känner jag. Det går i ett hela tiden. Känns som om hela livet är schemalagt. Men jag trivs bra med det. Jag slipper massa onödigt planerande och annat tidkrävandde. Jag vet vad som ska göra och sen bara gör jag det.

Jag har satt i gång med viktklubben igen. Jag har hållt på i snart tre veckor och har tappat 3 kg. Känns bra. Nu har jag 12 kg kvar som ska bort till januari. Det är min plan i alla fall. Jag har börjat motionera på vardaglig basis nu. Cyklar snabbt i 20 min (med tjejerna till dagis) och går 20 min med vovven när vi kommer hem från jobbet. Detta gör jag varje dag och de dagar jag är ledig blir det en längre promenad. Det är finfint att vara på banan igen.

Det är så våldsamt kul att jobba igen. Jag stormtrivs med att jobba i butik! Jag träffar så många trevliga människor varje dag och det känns absolut som att jag kommer att fixa det här. Tjejerna trivs på dagis även om lillan är störtarg varje gång jag lämnar henne. Men hon kommer att vänja sig. Idag var min stora tjej och klippte sig. Hon hade tidigare rätt längt hår ner till skulderbladen men eftersom hon har så fina hårstrån lade sig håret mest i stripor. Nu klippte hon en pagefrisyr med sluttning framåt, sådär som är så modernt nu. Hon blev så söt och hennes lilla ansikte kom fram mycket mer nu.

På lördag är det dags för tjejkväll i min hemby. Vi har inte träffats på sisådär 7 år eller mer. Vi är gamla skolkompisar som ska ha en blöt återförening. Det ska bli jättekul! Jag tar bussen dit och min kära Papps är gullig och kör mig hem på natten. Undrar bara i viket skick?  =)

Jag återkommer med skvaller från tjejkvällen!