Åh my gåd!

Dagen började 05.25. Tog hund och systeryster på morgonpromix. Hem o fixade i ordning mig och barnen. Lagade frukost till oss alla. 07.35 åkte vi till simhallen. L har simskola kl 08.00. När kl var 09.00 skulle jag egentligen börja jobba men då stog jag och duschade L. Slängde oss i bilen och lämnade på dagis. Körde sen vidare och var på jobbet kl 09.30. Nu var det dax att lära upp syrran, hon fick ju äran att sommarjobba hos oss!

Vår stora sommarrea börjar på torsdag (Välkomna allihopa!) och det är en hel del att fixa innan dess... Men efter en intensiv dag var det skönt att landa i soffan med Allsång och jordnötter. Go GI!

Blääää

Har inte orkat eller hunnit blogg på länge nu. No energi...

Helgens midsommarfirande gick av stapel hos mamm o papp. Jag jobbade till 14 och sen var det upphämtning av falij och sov-don. Det blev traditionellt firande med sill, päror, nubbe och jordgubbar. Syrran och hennes sambo var där med och andra syrran ( hon som ska bli just syrra) kom senare med sin familj. Hon fick med jobba denna afton. Vi sjöng och jammade och drack många härliga drycker! Det blev en sen kväll men det hör ju till! På lördagen slappade vi och åt hämtmat. Söndagen blev en fixardag med en tripp till Ikea för inköp av lekstugegrejer. På eftermiddagen målade vi rosa så det skvätte överallt. Grannt blev det!

Nu väntar vi på att moster ska komma. Hon börjar hos mig i morren. Sa roled sa!

Tuben på morgonen

Jag ch tjejerna har haft en supermysig morgon. Frukost i soffan och sen kollat på youtube-klipp om gummibjörnar och glada flodhästar. Härligt med stressfri morgon!

Har en hel del att göra på jobbet nu. Skattepengar och studentvecka, då blir det bra tryck. Men det är skönt att vi har att göra!

Idag fyller moster 50 år. Grattis! Ska firas med stor fest på lördag. Ska bli så kul, längtar!

Nu får vi nog borsta bissingarna så vi kommer i tid, för en gångs skull...

Leagally blonde 3

Vi gick direkt upp och lade oss i sängen när jag kom hem från jobbet vid 19.30. Barnen fick höra saga och sen var det filmtime för oss. Som rubriken avslöjar var det denna film som valts ut för kvällen. Och med ett prd kan jag sammanfatta filmupplevelsen: urusel. Jag tror att mina barn  hade haft större glädje av den, alltså en riktig barnfilm...

Jag åkte samma tåg som en kändis idag, satt till och med brevid honom. Fick kolla några gånger innan jag kunde placera honom. Sen steg han av vid samma station som mig. "Viljen i veta o viljen i förstå" vem det var? Gubben i "vi hade i alla fall tur med vädret" Roffe Skoglund. Han var exakt som han var i filmen! Kul med lite kändisspotting i vår lilla håla!


God natt vännerna. I morren fyller Gäddan år, grattis i förskott!


Lördagens bröllop

Det blev ett helt magiskt bröllop. Brudarna blev vackra och det blev skönsång under vigsel. Vädret var fint och maten god. Vi hade supermysigt! Det blev många tårar under kvällen, så många fina tal...

Igår gjorde vi inte många knop. Hur ofta sover vår familj till 9.30? Inte alls, eller aldrig rättare sagt. Wonderful!

Idag skulle min stora på utfärd med dagis. De skulle till ett badhus i grannbyn. Tio minuter innan de skulle samlas skulle vi köra. Jag sträkte mig efter bilnycklarna i väskan...minns då med fasa att jag la nycklarna i hanskfacket i lördags när vi skulle till bröllopet. Jaha... Jag skulle inte hinna springa eller cykla till dagis på 10 minuter så vad göra? Farfar jobbade och maken körde tidigt till jobbet. Aha, jag ringer min kompis M. Hon satt på toa men skulle snart köra och lämna sin dotter på samma dagis som vi skulle till. Som den ängeln hon är hämtade hon oss så att L hann med bussen. Jag och lillasyster hann få med en matsäck som vi avnjöt på en lekplats på vägen hem. Det blev en skön, lång barnvagnspromenad på morgonkvisten.

Klänningen...

går på! Japp jag har blivit mindre sen sist jag provade. Tack LCHF! Börjar bli sådär smått nervig inför morgondagen. Vi har trots allt inte övat på sången än... Men det ska nog fixa sig.

Skickar en krya på dig hälning till min kära
Zupermamman! Hoppas du snart är hemma igen!

Klippte familjen igår inför bröllopet. Tog en bra bit på minstingens hår. Så söt hon blev! Nu slipper vi kamningskriget på morgnarna. Passade på att slänga i lite färg i mitt hår under tiden jag klippte *effektiv*. Så nu är det klart mä. Check!

Känns rätt cool att vi har öppet från 7-18 idag. Gökotta kallas detta. Alla som är med i handelssamarbetet har specialpriser mellan 7 och 10 idag. Sen är det frukostfralla och tidning på torget, gratis! Härligt!

En dag i vab:ets tecken

Min stora tös var inte kry så vi stannade hemma idag, Förkylning och totalt slutkörd. Hon behövde en dag att landa på. Lilla gumsan!

Har provat klänningar flera omgångar idag. Vet inte vilken som blir snyggast till lördagens bröllop. Jag har tre att välja mellan men har en favorit. Hoppas nu jag hinner bli lite mindre till helgen så tuttarna passar i klänningen. Låter som om man inte har större bekymmer...

Men det ska gudarna veta...

Min mamma kan!

Min mamma kommenterade min blogg igår! För en del kan detta tyckas trivialt men för oss som vet att mamma inte är ett tekniskt vidunder är detta en historisk händelse. Bra jobbat mamse!