Hemma igen och semestern rullar vidare!

Vi hade en fantastisk vecka med sol och bad. Poolen på campingen var stor o härlig och vi badade varje dag, flera gånger. Första dagen fick jag vatten i örat och det håller i sig än. Så här hemma får de tjoa och tjimma för att få uppmärksamhet eftersom jag är stendöv på ena örat. Har varit och köpt revaxör så nu ska proppfan väck!

Stora tjejen har dragit ut sin framtand...med hjälp ifrån mamsen sin. Den var så lös så att den började bli grå så då tyckte jag att det var dax. Efter många timmars förberedande så höll maken och jag drog. L skrek vilt tills hon såg tanden i min hand. Stoltare tupplisa på farmen fick man leta efter!

På hemvägen igår körde vi inom Astrid Lindgrens värld. L har tjatat om detta sen i vintras och nu var vi äntligen där. Vi såg många figurer och prövade på många lekgrejer. Höjdpunkten var när vi gick fram och berättade för Lovis (i Ronja Rövardotter) att L hette likadant. De pratade en stund och när vi skulle gå fick min tös en kram och en kindpuss av Lovis. De ni!

En veckas semester till. Har röjt en hel del här hemma idag. Ska försöka göra färdigt så mycket som möjligt här hemma nu när vi har en veckas semester till ihop.

Slapp och mys står på kvällsprogrammet efter den obligatoriska bloggrundan!

Stugan är bokad!

Äntligen är det semesterdax för HELA familjen. Vi fick tag på en underbar stuga på Öninge camping. Det blev en stor fräsch stuga med toa och dusch. Det är nästan ett måste när vi ska vara där en hel vecka. Vovvsen får osse fölllla mä!

Det ska bli så mysigt! På söndag drar vi!

Man ska ha husvagn!

Jag och tjejerna har haft en helt underbar dag här i Norje. Vi har solat, badat, slappat och myst. Nu i eftermiddag har vi förberett inför hemfärden i morgon. Vi saknar ju pappan och vovven vid det här laget.

Ska åka till Marknaden som startar i morgon. Maken slutar tidigare så vi strålar samman hemmavid kring middag. Så mysigt att ses igen!!! Tänk vad lite avstånd kan göra?!


Regn, semester och mys!

Just nu sussar mina prinsessor gott här i husvagnen. Regnet smattrar på taket och semesterlugnet börjar lägga sig i själen. Maken åkte med svärisarna hem för ännu en jobbevecka. Vi får se hur länge vi stannar här... Kankse kommer Mamm o papp o hälsar på en sväng i morren. Sov gott!

Semesterdax!!!

Ja, då var det semester! Känns lite listigt att det redan är dax... men det är verkligt! I morgon bär det av till Norje Boke på semester en liten snutt i alla fall. Jag o tjejerna stannar själva några dagar extra om vädret tillåter. Får se om mamse o papse kommer o hälsar på.

Syrran är superduktig på jobbet så jag är helt lugn med att gå på semester! En skön känsla ska ni veta! ska försöka ta en dag i taget och njuta...

Pussinuss!