I love Påsk!

Vilken härlig påsk vi har haft än så länge! Påskarocken var en succé o vi hade aproligt! Testade många goda drinkar, mmmmumsigt! Vi svängde våra lurviga till pappas band "Road runner band". Medelåldern var runt 45 o det var väldigt kul att kolla in hur de äldre jazzade loss på dansgolvet! Usch, snart är man själv i den ålderskategorin ; ) Bara 15 år kvar!!!

Det var inte alls dumt att få sova en heeel natt utan avbrott. Vaknade halv tio o åt en lugn. stillsam frukost vid tv:n. Vid middagstid gick vi till svärföräldrarna o våra barn för att äta påskbord o dricka gott. Vi hade mysigt o tittade på farsen " Stulen kärlek" på kvällen. Efter det blev det välbehövlig långpromenad hem igen.

Idag har vi varit ute en stund på förmiddagen i blåsten. Vi räfsade ihop alla nedfallna grenar o gjorde fint här ute. Vi gjorde även iordning altanen så vi kan sitta där ute på lördag när vi har kalas, om vädret tillåter. Tänkte lägga mig o läsa färdigt böcker. Skönt med slappning! 

Kommentarer
Postat av: moster gunnela

Ja detta var ju en flott blogg! men Malin jag vill komma den kvällen då du har alla dina kompisar, o inte när jobbiga tjocka släkten kommer! det vill monica o Ida oxå puss från gunnel

2007-04-07 @ 23:37:54
Postat av: Malin

Gunnel: Vi ska bara fira med föräldrar o syskon nu i helgen. Så det blir lugnt o stillsamt. Det stora 30-årsfesten får vänta på sig :=) kram tebax


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback