Det blev inget jobbande...

...för mig idag. jag fick åka ner till vårdcentralen med min minsta eftersom hon har hostat sig igenom natten och  har svårt att få i sig någon mat. Stora tjejen är oxå jättehostig så hon fick mä hänga med. Lillan har öroninflammation och fick penicillin för det. Båda fick flytande bricanyl för sina hostor. Då kanske vi får sova på nätterna hädanefter? 

Jag skulle åkt upp och bytt av maken men han tyckte inte att det var lönt så han jobbade dem extra timmarna själv. Det är kärlek det!!! Jag har hunnot med att ta tag i det förfallande hemmet. Jag har fortfarande ingen tvättmaskin och tvättberget börjar snart krypa ur tvättstuga. Detta är en övning i självbehärskning. Jag vill gärna ha ordning och reda runt mig men nu när jag inte kan göra något åt tvätten finns där inte mycket annat att göra än att skita i den. Punkt slut. I alla fall ska jag samla ihop lite och åka ner till svärmor i helgen.

En skön dag blev det av denna mä. Vi är bjudna på släktkalas i helgen men vi får stanna hemma. Då hinner jag måla färdigt toalettfönstret och dörrkarmen. Det går sakta men säkert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback