Ja, då var det VAB igen!

Denna gången är barnen hemma för att de har maginfluensa. Minstingen har varit ovanligt tröstlös och gnällig de sista dagarna och igår fick vi reda på varför. En pöl i hallen... Stora tjejen sa redan på morgonen att hon hade ont i magen och även hon började kräka en timme efter syrran. Ja, en summering av natten är... att den var lång! Maken låg i ett annat rum eftersom han skulle upp och jobba 04.45. Kl 03 lyckades jag somna till en halvtimme sen var det vaka igen. Jag fick väcka de stackars liven ofta för att ge dem svag saft. De var så törstiga och hade så ont i magarna (nej, de är inte små kossor med flera magar!), stackars gullungarna! Jag lider så med dem när de är sjuka. Vi fick sova mellan 04.45 och 7.30 och det var gött! Nu sover lillan och storan ligger i tv-soffan och har börjat käka lite rån. Då passade mamman på att smyga ner en trappa och uppdatera bloggen som inte blivit gjort sen "Pär va liden". Jag har även denna gång inte tänkt bli smittad av barnen. Känns lite sådär i magen men det är nog bara hittepå. Pooositiva tankar kör jag med! Klart jag håller mig frisk som har haft dem uppe i ansiktet och pussat på dem tills en kvart innan första kräket! Jajamensan!

Jag jobbar och står i och det är faktiskt lika kul än. Jag har mina små pensionärer som kommer varje dag. De är så söta och trevliga! Jag fick ansvara för julen i butiken, både pyntningen och julgodisförsäljningen. Det blev jättebra när alla chokladpraliner, tryfflar och julsäckar kom på plats. Sicken julstämning jag har byggt upp inombords! Rent härligt!

I söndags rev vi ut hela badrummet här på nedanvåningen. Så nu ska det äntligen ske... det som vi planerat sen vi flyttade in för snart 5 år sen. Ett nytt "fräääst" badrum! Åh, vad jag längtar tills det blir klart! Nu har den stora jakten på badruminredning börjat. Kraven är: snygg, modern, gärna i vitt eller ek, billig och framför allt i bra kvalitet! Som ni förstår begränsas valmöjligheterna betydligt. Men...den som söker ska finna...kanske...såsmåningom!
 
Julklapparna är nästan färdiginköpta. I alla fall till tjejerna. Jag och min man ska köpa saker till badrummet och en digitalkamera till varandra i julklapp, så det var lättlöst! Julskivorna går varma här hemma men min brolla som var här igår tyckte att det var alldeles för tidigt. Inte då, här spelas dem från mitten av november! I löve julen!

Nu ska jag passa på att ta lilla luren som står för dörren innan farfar kommer med lite nyponsoppa till barnen! Sov gott!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback