Vi gjorde det igen!

Precis när vi tog första steget upp på vår uppfart började tunga droppar falla från himlen. När jag steg av tåget efter jobbet idag såg det vädigt mörkt ut. Jag gick som en liten iller hem, höll nästan på att gå av mig benen =) Men vi hann! Väl inne kom värsta störtskuren o grannens uthängda tvätt ser rätt blöt ut, ialla fall härifrån.

Min man har fått in den amerikanska glassen Ben & Jerry i sin affär idag. Ni vet ju hur det brukar se ut i amerikanska filmer: tjejen är ledsen över något och går till frysen, plockar fram B&J-glass och en sked och kryper upp i soffan för lite mys och självömkan. Just den glassen är det och jag smakade en variant med vaniljglass med choklat chip cookies -deg. AHHHHH vad god den var. Naturligtvis har jag planerat in den i dagsransonen så det är ju ingen fara på taket. Kändes riktigt lyxig att äta och jag blev faktiskt mätt på 80 gram, alltså rätt mäktig.

Nu väntar hot bolognaise med fullkornspasta och en lååång mysstund i soffan med gosungarna. Schlager i morgon - Heja Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback