Söndag

En vecka av arbete har avverkats nu. Lite ångest men man kommer in i jobbet rätt snabbt. Jag och syrran jobbar ihop nu och det funkar bra. Maken och tjejerna har varit í husvagnen hela veckan så syster-yster har sovit här ett par nätter. En märklig känsla att bara vara själv. Komma hem till ett tyst hus, laga mat till sig själv och kolla på tv tills ögonen nästan föll ihop. Vi ringdes varje dag och kväll. Töserna lät så stora. Det är nog bra att få lite distans och perspektiv till varandra.

I fredags var vi på mormors 75-års kalas. Moster hade fixat jättefint ute i sitt extrahus. Det var supermysigt och maten var suverän. Tyvärr kunde inte alla vara med denna kväll...Ni var oerhört saknade!

Lillan börjar på dagis i morgon och storan får följa med på jobbet hela veckan. Tyckte inte att det var lönt att skola in henne på fritids eftersom vi ska ha semester hela nästa vecka. Nu får hon göra det som hon längtat till, hänga med och jobba. Undrar om hon tycker det är lika kul på fredag mä?

Nu ska jag plocka fram kläder till lillan som storan hade tidigare. Bra att man sparat så man bara kan plocka fram vid behov. Heja ärvekläder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback