Om när långledigheten inträffade

Ahh, fem dagar. Ledigt. Från jobbet i alla fall. Det blir fullt ös ändå. Tack vännerna för de fina kommentarerna! Det känns bättre idag. Orkar inte köra på full patte men där finns mer energi än i går. O det är en stor förbättring.

Sitter o glanar på Roomservice med ett glas iskallt rosé. Yummi! Började vid 13 idag så på förmiddagen hann jag med både träning på crosstrainern, matlagning, duschning av tre st och ringa Försäkringskassan. Har inte fått money därifrån sen L var sjuk i februari. Blev lovad att utbetalningen skulle ske snabbt. Ja, det hade ju varit på tiden, eller hur?

Det märktes att barnbidraget kom idag. Vi nära dubblade vad vi skulle ha i budget. Vi slog till och med vår största systerbutik! *Stolt* Fick trevliga tillrop av chefen, Wehow!

Träffade min kompis M utanför butiken när vi stängde. Hon skulle på fest med jobbet. Hon kom snygg som attan med en cider i handen. Alltid lika kul att träffas! Hoppas du får en kul kväll!

Idag var det första dagen min lilla loppa inte sov middag på dagis. Vi får inte henne i säng förrän 20.30-21.30 om kvällarna så då tyckte vi det var dags att prova denna drastiska åtgärd. Resultatet skördade min man nu på eftermiddagen. En tösabit som ständigt nickade till i soffan. Min man försökte med alla medel, till och med mutor (läs godis) för att hålla henne vaken. Han var duktig ända tills han gick ut ur rummet i två minuter. Zzzzzz sa M då. När han sen skulle lattja och spexa för dem hände det... det som man absolut inte vill ska hända. Musklen i vaden small till. Med en rejäl muskelbristning linkar han nu runt. Från datorn via köket där han hämtade Bag-in-boxen och in i tv-rummet för att servera sin fru ännu ett glas rosé. Han är enna för go´er pöjke! Hepp!


Kommentarer
Postat av: M

Jodå förfesten var skitkul, den riktiga festen sådär. Vaknade precis och det märks att man inte är van vid att festa. :)Hoppas du får en lugn och skön långledighet.

Kram

2009-05-21 @ 09:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback