Sitter ni bänkade nu?

Då rullar årets sista schlagerepisod igång och inledningen är än så länge magnifik. Fattade inte förrän i veckan att det var dags för stora schlagerfesten redan till helgen. Det gick så fort. Men nu är den snart över mä. Är inte en så stor fantast...

Lekstugan kom flygande idag. Ja, den flög hit med en jättekran från grannens uppfart. Så fruktansvärt coolt. Barnen var vettskrämda och jag var inte bättre. Tänk om lekstugan hade fått fnatt där i luften och landat på grannens staket eller tvättvinda? Hur skulle man förklara det? Ojdå, du förresten din tvätt ligger under en hög med bränne där ute... Men som tur var höll botten på fanskapet och när den nådde plintarna andades vi lättat ut. Maken snickrade till den direkt och skrapade färg. Innan kvällsmaten hann han måla en bit på framsidan så att tjejerna fick se vilken färg den skulle ha. " Mamma, det är som en dröm att jag har fått en lekstuga" sa L med tindrande ögon. Ja, det är stort att få något så fint.

Sprang inom Maxi på hemvägen och såg rosa tyllkjolar till töserna. De gick inte att motstå så de fick följa med hem. Nu blir dem fina på farfars 60-års kalas nästa vecka.

Heja Sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback