Puh...

Nu är det snart dax! Kalaset och dopet går av stapeln i morgon och det ska både bli skönt och kul. Prällen var här i gårkväll...Mysko man det där. Utan att fråga om lov stövlade han rakt in med skor på. Kallade lillebror för sitt mellannamn och frågade tre gånger varför vi valt just den stavningen. Han var väldigt virrig och diffus. Vi blev inte mycket klokare...

Igår satt jag i några timmar och meckade med tårtdekorationerna. Så fantastiskt kul det var! Jag har alltid gillat att pyssla men tröttnat eftersom jag inte vetat var jag ska göra av pysslet sen. Här är ju lösningen - käka upp det! Detta är ju mycket lättare att göra med sockermassa o kristyr än en nylimmad ljusstake. Inte omöjligt men absolut godare!

Vi var i grannstaden med lillebror i dag. Vi fick remiss till barn medicinmottagningen eftersom han är snabbandad och låter en hel del när han andas. BVC-läkaren som remiterade oss pratade om ett möjligt hjärtfel eller möjligen astma. Oj, vad lugna vi kunde vara efter det då?! Läkaren som tittade på honom idag gav honom en fin OK-stämpel i rumpan. Det lät fint från hjärta och lungor. Det är tydligen membranen i halsen som är mjuka och ljudligheten växer bort såsmåningom. Det heter tydligen Happy weezer och är helt ofarligt. En stor stenbumling föll från våra hjärtan kan ni tro!

Min man jobbar väldigt mycket nu under en period eftersom det är turbolent på jobbet. Han är rätt schleten... För att ytterligare lägga lök på laxen ringde telefonen kl 04 i natt. Jojomensan, inbrott i butiken igen! Varför inte liksom? Det var bara för honom att åka upp och försöka fixa iordning butiken och hjälpa polisen med övervakningsfilmerna. Tjuvarna var lusfräcka! De gick in utan maskering och tömde cigaretthyllorna. Men det var ju tacksamt att de inte slog i sönder nåt... Men det är ändå 40 000 kr av vinsten i företaget åt h-vete. Så förbannat tradigt!

När vi kom hem från sjukhuset gick vi och slaggade en stund. Välbehövligt! Efter det var det dax att ta tag i tårtorna. Äntligen skulle det ske. Jag gick systematiskt tillväga och blev riktigt nöjd med resultatet! Bildbevis kommer senare. Vill ju inte gästerna ska se dem in real life först!

Tänkte faktiskt gå och strypa kudden nu. Måste ju vara på hugget inför de sista förberedelserna i morgon förmiddag.

Hepp!


Kommentarer
Postat av: Helen

Ska bli roligt att se dem men framför allt att äta!!! Ses snart! Kram

2011-09-03 @ 11:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback